Andy Murrays mamma dementerar: ”Så tröttsamt”

929c1b69 59e4 4620 b00d d8de7e40e667929c1b69 59e4 4620 b00d d8de7e40e667

I söndags rapporterade brittiska The Telegraph att Andy Murray hade opererats i ryggen och därmed skulle missa årets Wimbledon-turnering. Kort därefter “bekräftade” ATP-turnén också det hela genom att skriva ett inlägg i sociala medier. Ett inlägg som de kort därefter raderade.
“Efter en ryggoperation kommer Andy Murray tyvärr att sakna Wimbledon. Vila nu och fokusera på din återhämtning, Andy. Vi kommer att sakna att ha dig där, skrev de på X.

Trots det det är nu inte helt uteslutet att Murray, som vann Wimbledon vid två tillfällen (2013 och 2016), faktiskt kommer att spela. Efter spekulationerna om 37-åringens vara eller inte vara på grand slam-turneringen valde hans mamma Judy Murray att svara på det hela.
På X skrev hon:
“När din privata medicinska information läcker till media av någon du trodde att du kunde lita på. Så tröttsamt. Och – för protokollet – ingenting är gjort ännu.”
Murray är i den nuvarande situationen rankad 115:a i världen, och har tidigare antytt att han kan komma att avsluta sin karriär efter antingen Wimbledon eller OS.


Upptäck mer från idag nyheter

Prenumerera för att få de senaste inläggen till din e-post.

Lämna ett svar

Upptäck mer från idag nyheter

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa

Rulla till toppen