28ba064e 475b 4f3e addc 6fb47b2aa6b8

Stefan Billborn fick ingen rivstart på sin tid som huvudtränare i IFK Göteborg.
På ett blåsigt Finnvedsvallen fick hans lag en tung förlust mot Värnamo med 0–2. Tyngst var det för Blåvitts 19-årige målvakt, Elis Bishesari, som stod för en jättepoäng och bjöd på öppningsmålet.
Efter en mållös första halvlek dröjde det inte länge i andra innan olyckan slog till för IFK Göteborg.
I den 53:e minuten fick Bishesari en vanlig backpassning, till synes utan större press. Men efter att ha fastnat med bollen i gräset och snubblat kunde Värnamos Johnbosco Kalu rycka bollen och enkelt rulla in 1-0 till hemmalaget. Det var nigerianens sjätte mål på sex matcher.

Det blev knappast någon vidare respons från “Blåvitt” efter resultattavlan, för bara fyra minuter senare utökade Ajdin Zeljkovic till 2-0, vilket också blev slutresultatet.
IFK Göteborg, och Stefan Billborn, fick därmed sin omstart förstörd och ligger fortfarande strax över kvalstrecket, på 13:e plats i allsvenskan.