idag nyheter – Insändare: Allt har successivt blivit sämre

idag nyheter Insandare Allt har successivt blivit samreimage.php?type=preview&uuid=735acc8b 54b4 599f b722

Kompletterar tidigare remisser om försämringen av Arvika simhall och idrottshall.

Allt har successivt blivit värre!

Städningen är under all kritik, det är smutsigt på golvet i duschen, sedan kommer personalen också in ibland med en stor skurmaskin när man står och duschar. Du undrar om du är i expresstvättstugan på OK eller om du verkligen är vid simhallen. Kan de inte göra detta efter “stängning”?

En bastu används inte.

Hörde från äldre bekanta att klassisk sim har tagits bort.

Och nu kommer vi till öppettiderna. Vecka 24-27 är det endast öppet mellan 08-15 alla vardagar och stängt på helger. Det gör att jag som jobbar 07.00-16.00 alla vardagar har stora problem med att träna. Jag tror att det är många med mig som har samma problem och tvingas skaffa ett tilläggsabonnemang på annat håll, trots att jag har betalat för årskort.

Hade hellre sett att de öppnat senare och stänger lite senare om de måste ha kortare öppettider. Att de har stängt två veckor varje sommar för storstädning kan förstås. Men jag förstår inte att det också ska påverka Arvika träningscenters öppettider.

Sammanfattning: Man skulle kunna tro att badhuset/simhallen och sporthallen skulle bli bättre efter renoveringen, ett lyft för oss Arvikabor!

Men nej! Rejäla försämringar, och man hör också rykten om att föreningarna motarbetas, så man kan fråga sig vad Arvika simhall och idrottshalls ledning håller på med?

Besviken arvegods


Upptäck mer från idag nyheter

Prenumerera för att få de senaste inläggen till din e-post.

Lämna ett svar

Upptäck mer från idag nyheter

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa

Rulla till toppen