Kramer satte nytt svenskt rekord – igen

c6893e40 de5c 4c31 b87f 4aee9fb659e5c6893e40 de5c 4c31 b87f 4aee9fb659e5

– Det känns underbart. Jag var supernöjd senast jag slog mitt rekord, men det var nära 1,43. Det var lite skönt att hålla det målet och idag lyckades jag komma under 1.44, säger Kramer efter loppet i TV4.

De åtta bästa av de tio deltagarna uppnådde alla personbästa och flera löpare slog sina nationella rekord.
Förstaplatsen gick till Djamel Sedjati från Algeriet, som sprang årsbästa 1.41,56. Emmanuel Wanyonyi, Kenya, blev tvåa på 1.41,58. Trea blev franske Gabriel Tual, som slog det franska rekordet med tiden 1:41,61.
– Det var ett fruktansvärt tempo, så det gick snabbt. Det är en galen tid att de springer upp dit. Jag är nöjd med hur jag gör det, jag positionerar mig bra, säger Kramer.
Förbättrade personbästa vid två tillfällen på kort tid, med bara några veckor kvar till OS i Paris.
– Det känns som att vi höjde en nivå i år, det känns jättebra att kunna förbättra sig hela tiden. Det kändes inte som givet idag. Jag har haft det lite kämpigt sedan förra skivan och har fått kämpa för att komma tillbaka efter det. Nu står jag här med en ny skiva igen, så det är galet bra.
OS i Paris öppnar den 26 juli.


Upptäck mer från idag nyheter

Prenumerera för att få de senaste inläggen till din e-post.

Lämna ett svar

Upptäck mer från idag nyheter

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa

Rulla till toppen