Krönika: Äntligen är de lata stressfria dagarna här – med sömn, bad och ett bröllop

Kronika Antligen ar de lata stressfria dagarna har – med scaledimage.php?type=preview&uuid=11b8d81a 5e16 5154 b64f

När du läser detta har jag åkt på semester. Kanske har jag hunnit varva ner lite efter en ganska intensiv vår. Men om jag känner mig själv rätt så kommer jag förmodligen på en massa projekt och planer för att hålla mig sysselsatt.

Varför måste det planeras så mycket kan man undra? Jag har lite svårt att göra ingenting alls – även om det är lata dagar i en hängmatta som jag behöver och drömmer om under dessa lediga veckor.

I skrivande stund står det dock inget i kalendern förutom ett bröllop i augusti då en av mina bästa vänner äntligen ska gifta sig. Det ska bli jättekul!

Men annars känns den här semestern lite som när jag var liten och inte hade tidsuppfattning. Då var sommarlovet evigt långt och anspråkslöst. Nu vet jag att det inte är så, men jag ska försöka ta dagarna som de kommer. (Även om jag nog kommer att klämma in några små husrenoveringsprojekt också.) Förhoppningsvis blir det mest ett bad, glass och en bra bok. Och att få mer tid för dem jag gillar mest.

Det allra bästa blir i alla fall att slippa ställa klockan och rusa iväg på morgonen. Att få sova någorlunda länge – eller åtminstone tills min son vaknar och väcker mig.

Jag önskar er alla en trevlig (och lat) sommar!


Upptäck mer från idag nyheter

Prenumerera för att få de senaste inläggen till din e-post.

Lämna ett svar

Upptäck mer från idag nyheter

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa

Rulla till toppen