Krönika: Jag vill inte anklaga nån för fusk – men nåt är uppenbarligen inte som det ska

Kronika Jag vill inte anklaga nan for fusk – men scaledimage.php?type=preview&uuid=78736ff7 90f6 5817 b248

Jag vann redaktionens matchförutsägelse i fotbolls-VM 2022 – men i den pågående EM-fotbollen verkar spelarna hittills helt ignorera min förutsägelse!

Jag behöver inte ens titta på mina magra poäng och placeringen på nedre halvan av redaktörens topplista för att förstå att allt inte är som det ska i europeisk fotboll. Det räcker med att titta på kollegorna.

Jag är inte bitter, men det faktum att några av de som vid tidigare mästerskap inte omedelbart gjorde sig kända för att vara med i den milt uttryckta vinstkampen plötsligt kämpar på den övre halvan av tabellen… Ja, alla förstår att det är ett bevis på en stormfluga.

Nu är en större modellfotbollsskandal nära förestående som möjligen kan innefatta matchfixning, mutor och manipulerade domare. Är vi ens helt säkra på att det spelas riktiga matcher? Kanske är det vi ser på TV bara rena AI-konstruktioner?

Nej, självklart är jag inte BITTER. Jag som ledde från start till mål i fotbollsbettingen 2022 vet att det självklart såg likadant ut i år, om inte alla andra runt omkring mig fuskade. Jag förstår dock inte var de fick alla pengar för att eventuellt muta de redan överbetalda fotbollsspelarna för att inte spela som jag gissat.


Upptäck mer från idag nyheter

Prenumerera för att få de senaste inläggen till din e-post.

Lämna ett svar

Upptäck mer från idag nyheter

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa

Rulla till toppen