Krönika: När jag trodde skambudens tid var över

Kronika Nar jag trodde skambudens tid var over scaledimage.php?type=preview&uuid=6c022f23 d166 5355 bca4

Så vad har hänt med bostadsmarknaden? Jag trodde faktiskt att vi nu hade kommit över det här med skambud och att marknaden hade stabiliserats. Men tyvärr, jag blev lurad.

Ni kanske minns min gomorron från i våras. När jag berättade om hur jag var tvungen att sälja min lägenhet till en köpare som jag tror inte hade någon moral alls. I en annan tid skulle jag aldrig ha låtit den försäljningen gå igenom.

Därför var jag lite extra på tårna nu när jag skulle hjälpa mamma och min styidag nyheterar när de skulle sälja huset. Redan nu hade jag förväntat mig ett lägre bud och kanske ingen budgivning, men att de skulle få ett skamligt bud – det var jag inte beredd på.

En köpare ville sänka utgångspriset med 33 procent!

Den här gången var erbjudandet aldrig aktuellt, och jag vill verkligen inte bete mig som den här personen. Men jag hoppas faktiskt att han själv får ett lågt bud på bostaden den ska sälja. Jag tror att det är det enda sättet att övervinna detta. Människor borde få smaka på sin egen medicin.

Mor och styidag nyheterar gjorde äntligen en bra bostadsaffär. Jag är glad att nycklarna kommer att överlämnas till en köpare som vi alla fått en bra känsla av. Det är ett par som hittade varandra på sina gamla dagar. Lycka till dem och må de trivas och må bra i huset!


Upptäck mer från idag nyheter

Prenumerera för att få de senaste inläggen till din e-post.

Lämna ett svar

Upptäck mer från idag nyheter

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa

Rulla till toppen