Mbappé sågar sig själv efter EM

sdl3xcqSTww524 nh


Där slutade Frankrikes EM. Spanien vann stormötet med 2-1. Kyllian Mbappé stämplar “Les Bleus”-mästerskapet som ett fiasko.

– Mästerskapet är en flopp. Jag ville bli mästare i Europa och det är vi inte, säger han enligt RMC Sport.

Han fortsätter:

– Sådan är fotboll. Vi måste gå vidare. Det har varit en lång säsong. Jag ska på semester för att vila upp mig. Det kommer att göra mig gott.

Kylian Mbappé kämpade med formen under turneringen i Tyskland. Stjärnan, som spelade majoriteten av matcherna med mask, stod för ett mål och två assist på fem EM-matcher. Han är inte nöjd med sina insatser.

– Ett psykiskt eller ett fysiskt problem? Nej, det handlade inte om det. Vi ska inte göra fotbollen komplicerad. Antingen är du bra eller så är du det inte. Jag var inte bra och nu måste vi åka hem, så enkelt är det. Jag behöver vila. Efter det åker jag till ett nytt liv.

Efter sin semester kommer 25-åringen att kliva in i säsongen med sina nya Real Madrid-lagkamrater.


Upptäck mer från idag nyheter

Prenumerera för att få de senaste inläggen till din e-post.

Lämna ett svar

Upptäck mer från idag nyheter

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa

Rulla till toppen