Misstänkt trippelmördare med armborst jagas utanför London

4a0fefb3 a61c 4575 97c1 6edc425d1fd24a0fefb3 a61c 4575 97c1 6edc425d1fd2

De tre kvinnorna, som alla var släkt, hittades allvarligt skadade vid 19-tiden på tisdagskvällen, rapporterar brittiska medier. Beväpnad polis rusade in i huset där de skadade kvinnorna hittades. Polis och ambulanspersonal försökte rädda kvinnorna men de dog på platsen.
Nu jagar polisen en 26-årig man som är misstänkt för brottet. De varnar för att han kan vara beväpnad med armborst och säger att allmänheten inte ska närma sig honom, skriver BBC. Även en annan typ av vapen kan ha använts vid brottet, uppgav polisen strax efter klockan 13 på onsdagen.

Det finns fortfarande ingen uppgifter om huruvida den misstänkte har någon koppling till kvinnorna. Polisen tror att han antingen fortfarande befinner sig i området Hertfordshire, där Bushey ligger, eller i Enfield, cirka 15 mil bort – där mannen kommer ifrån.
En av offrens grannar sa till BBC att hon inte kände de mördade kvinnorna väl, men att de var en vänlig familj och att området där de bor är väldigt tyst.
– Det här är riktigt tråkigt och chockerande, säger grannen till BBC.
Det säger lokalpolitikern Laurence Brass, som bor i närheten Daglig post att han satt hemma och tittade på fotboll i natt när en helikopter plötsligt landade på gräsmattan utanför hans lägenhet.
– Då började min telefon ringa och jag fick höra att något stort hade hänt här i Bushey och att vi alla borde hålla oss undan då någon tydligen var på flykt, säger han till tidningen.
säger en annan granne till BBC att det var ett skrik i går kväll.
– Inom en kvart efter det var det totalt kaos här, säger den 46-åriga grannen till BBC.

Vid 13.30-tiden på onsdagen var mannen fortfarande på fri fot.


Upptäck mer från idag nyheter

Prenumerera för att få de senaste inläggen till din e-post.

Lämna ett svar

Upptäck mer från idag nyheter

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa

Rulla till toppen