Psykologen: Du behöver inte le mot ex-maken och hans nya kvinnor

Psykologen Du behover inte le mot ex maken och hans nya


Fråga: För snart 15 år sedan skilde jag mig från mina barns pappa. Redan innan vi fick dem gick han okontrollerat men jag lyckades inte bli av med honom förrän vårt yngsta barn var 16. Efter inte ens ett år gifte han om sig. Han behandlade den här kvinnan som han behandlade mig, och de skilde sig efter några år.

För tre år sedan kom han till ett av våra barns bröllop med en ny kvinna. Nu är två nya helgdagar nära. Ytterligare en ny kvinna kommer att ansluta sig. Till råga på allt har han vägrat att prata genom åren för att reda ut problemen. Han berikade sig själv efter skilsmässan och har inte försörjt våra barn på samma sätt som jag. Trots det har de inte krävt honom förklaringar eller tagit avstånd. På ett sätt kan jag förstå dem, han är deras pappa, men jag är ledsen att han har misskött sig mot mig – och barnen.


Upptäck mer från idag nyheter

Prenumerera för att få de senaste inläggen till din e-post.

Lämna ett svar

Upptäck mer från idag nyheter

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa

Rulla till toppen