Queens of the Stone Age ställer in konserter

3d6eb71c cb73 4653 80c6 41435210773e3d6eb71c cb73 4653 80c6 41435210773e

Fredagen den 5 juli uppträdde det amerikanska bandet Queens of the Stone Age ett inlägg på hans Instagramskriver att de var tvungna att ställa in kvällens konsert på AMA Music Festival i Italien.

Nu tillkännager bandet i ett nytt inlägg på Instagram att de har tvingats ställa in ytterligare konserter under den pågående turnén “The end is nero”. Enligt inlägget beror det på att gitarristen och sångaren Josh Homme omedelbart behövde återvända till USA för akut medicinsk behandling.
“Alla ansträngningar har gjorts för att kunna kämpa vidare och spela för er, men det är inte längre ett alternativ att fortsätta”, kommenterar bandet i inlägget där de också skriver att de är förkrossade över att inte kunna spela.
“Vi ber om ursäkt för eventuella besvär och delar din frustration och besvikelse.”
Det är om åtta inställda konserter mellan 10 och 27 juli, i Frankrike, Slovakien, Tyskland, Tjeckien, Österrike, Rumänien, Kroatien och Grekland.
Bandet, som även är planerat till festivalen Way out west i Göteborg i augusti, har inte gett några ytterligare kommentarer om huruvida de återstående konserterna under turnén måste ställas in.
De har inte heller kommenterat Josh Hommes tillstånd.
Läs mer om musik här
Upptäck mer från idag nyheter

Prenumerera för att få de senaste inläggen till din e-post.

Lämna ett svar

Upptäck mer från idag nyheter

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa

Rulla till toppen