Ta din korv med bröd till en ny nivå

391f359a 2737 4174 b14e 02d31a751bed


Mañana mañana

Den läckra chimichurri är gjord på bland annat gräslök, koriander, schalottenlök och chili.

Foto: Malin Mörner

En av mina bästa vänner, Irupes, är från Argentina. Hon är en fantastisk kock och berättar ofta om sin pappa som älskade att grilla. Vanligtvis serveras köttet med chimichurri, en av de bästa grillsåserna. Här toppas den med chorizo.
• Läs hela receptet här

Snabba Gonzales

Toppa korven med rikligt med pico de gallo.

Foto: Malin Mörner

Denna korv är en av våra enklare rätter på menyn, men också en av de bästa. Man kan breda aioli på brödet om man vill tona ner värmen, men oftast vill jag ha rätten stark.
• Läs hela receptet här

NYC

Baconet kan bytas ut mot avokado.

Foto: Malin Mörner

Här blandas värmen från jalapeños med knaperstekt bacon och smält cheddarost som binder samman smakerna. Det är en perfekt “quick fix” som ger känslan av New York året runt!
• Läs hela receptet här

Lisa Wallén driver korvrestaurangen Cool cats i Chamonix, Frankrike.  Nu har hon samlat några av sina bästa recept i kokboken

Foto: Malin Mörner

Vill du ha fler tips på mat, dryck och restauranger? Eller dela dina egna tankar och favoriter? Gå med i DN:s Facebookgrupp Snacka om mat och pubar!


Upptäck mer från idag nyheter

Prenumerera för att få de senaste inläggen till din e-post.

Lämna ett svar

Upptäck mer från idag nyheter

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa

Rulla till toppen