Tre kvinnor döda – man med armborst jagas

10 kyle fbutanlogga


De tre kvinnorna, som alla var släkt, hittades allvarligt skadade i ett hus i Bushey, nordvästra London, vid 19-tiden på tisdagskvällen. Polis och ambulanspersonal försökte rädda kvinnorna, men de dog på platsen.

Polisen inledde en jakt på 26-åriga Kyle Clifford från London. Offren tros vara Cliffords ex-flickvän, hennes syster och mor, rapporterar flera medier.

Enligt polisen ska kvinnorna ha mördats med armborst. Det kan också ha funnits andra vapen.

Polis varning

Polisen varnade att han fortfarande kan vara beväpnad med ett armborst och bad allmänheten att inte närma sig honom.

“Även om vi fortfarande är i de tidiga stadierna av den här utredningen, letar vi aktivt efter Kyle Clifford som vi tror kan vara i Hertfordshire- eller norra London-områdena,” sa kriminalinspektör Rob Hall.

Polisen uppmanade allmänheten att omedelbart ringa om de tror sig ha sett honom. De riktade sig också direkt mot den misstänkte mördaren.

– Kyle, om du ser eller hör detta, vänligen kontakta polisen, säger lokalpolisen Jon Simpson på en presskonferens.

Klockan 18.30 lokal tid kom beskedet att familjen Cliffords hade gripits.

Cliffords ska ha skadats när han hittades av polisen, men polisen uppger att inga skott avlossades i samband med gripandet. Han ska även ha vårdats på en kyrkogård i närheten av där gripandet skedde.

“Fruktigt och lugnt område”

Flera brittiska medier har under dagen rapporterat att det är hustru och barn till medieprofilen John Hunt som har mördats.

John Hunt kommenterar bland annat ridsport och jobbar för både BBC och Sky News, som båda framförde sina kondoleanser till Hunt under dagen.

Louise Nicolas, kommunalråd i Bushey, säger BBC att hon är chockad över det inträffade, och beskriver området som ett i övrigt “lummigt område där alla lever i fred”.

Kyle Clifford.

Kyle Clifford.

Foto: Brittisk polis


Upptäck mer från idag nyheter

Prenumerera för att få de senaste inläggen till din e-post.

Lämna ett svar

Upptäck mer från idag nyheter

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa

Rulla till toppen